Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/klapenhest.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/includes/class-product-addon-cart.php on line 366

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/klapenhest.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/includes/class-product-addon-cart.php on line 395

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/klapenhest.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/includes/class-product-addon-cart.php on line 442

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/klapenhest.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/includes/class-product-addon-cart.php on line 471
Om kunstnerne/aktiviteter - klap en hest
+45 21911130

LÆS MERE OM DE FORSKELLIGE PROGRAMPUNKTER

Koncerter, konkurrencer m.m.

Musik

Der bliver spillet god musik hele dagen.

Stanley Samuelsen spiller guitar, synger stille ballader og smukke kærlighedssange. Han er en virtuos på sit instrument. Han bor i Birkerød, men rejser over hele verden. Han stammer fra Færøerne så vi vil høre hans smukke sange på dansk, færøsk og engelsk. Måske kniber der sig en enkelt fortolkning af Beatles ind. Kom og nyd det behagelige selskab og nyd hans eminente guitar teknik. En sanger og fortolker af høj international klasse.
www.stanleysamuelsen.com
Jens Lysdal/Bjarke Falgren er to af Danmark absolut bedste spillemænd. Verdensklasse.
Et par meget virtuose herrer der ikke undertrykker deres store spilleglæde, overskud og legesyge. Publikum vil opleve magiske og musikalske passager som er hinsides denne planet. En smuk blanding af folk, rythm and blues og jazz krydrer øregangene og lufter ud i øverste etage. Begge anerkendt i indland og udland og vundet priser for deres talent og sangskriver-kunst. Glæd jer til gåsehud og dem.
FUSHIA er en duo bestående af tvillingesøstrene Nathalie (sang og violin) og Mathilde Nyegaard (sang, guitar og klaver). Genremæssigt kan musikken bedst beskrives som nordisk synthpop / elektronisk singersongwriter. Masser af flerstemmighed kendetegner musikken. Rent teknisk bruger de det til at fremhæve kontrasten mellem et klassisk, rent udtryk overfor et stort, signifikant moderne beat. Det uskyldige overfor det rebelske. Sangene er præget af en drømmende stemning.
LOUISE HJORT er en prisvindende klassisk blokfløjtenist uddannet i Danmark og England. Hun spiller klassisk og moderne eksperimenterende musik som solist, som kammermusiker og som eksperimenterende musiker i det danske og internationale undergrundsmusikmiljø. Kort sagt en fantastisk sammensat prisvindende kunstner. En virtuos der skal opleves.
MANY MORE – Rhythm’n Blues når det er allerbedst. Many More er bandet som i mange år var backing for den legendariske soul og rocksanger Frank Lauridsen, som desværre døde i 2016. De havde lige færdigjort et Album, “How it feels to be Frank”, og var klar til at indtage de danske scener da Frank blev taget af cancer. Ved en mindehøjtidlighed, en tributekoncert for Frank i maj måned 2017, fik Many More Jan Nielsen til at synge nogle sange fra deres album i en fyldt sal i Krudtønden, København. Publikum var fantastisk begejstrede for Jan Nielsens indsats. Many More og Jan Nielsen blev enige om at lave et samarbejde omkring den musik som de og Frank havde skabt. I dag turnerer Manys More fast med Jan Nielsen og det er stadig soul og Rhythm’n Blues der står på plakaten.

Musikerne i Many More er:
Jan Nielsen : Vocal
Casper Nyrop Ludvigsen : Bas
Lasse Storgaard : Keyboards
Frede Christensen : Trommer
Allan Bo Larsen : Guitar

LARS STORCK –  EN KREATIV OG MUSIKALSK LEGEPLADS. ENERGIUDLADNING I TOP!

Hvorfor insisterer vi på at forstå alt før vi oplever det? Og hvorfor bruger vi ikke vores medfødte musikalitet og fornemmelse for rytme og timing mere i vores privat og arbejdsliv? Nogle af svarene får du af Lars Storck. Han er et festfyrværkeri og en energiudladning af den sjældne slags. Han tager os med på en rejse hvor  sang, rytme, krop og humor er redskaber der får hele arrangementet skudt igang. Lars præsenterer forskellige elementer der alle tager udgangspunkt i at bruge kroppen som instrument. Hvis du aldrig har hørt om Rytmeludo… så glæd dig. Når Lars gir den gazz.. og aktiverer deltagerne, opleves glæde, øget koncentration, styrket balance, timing og rumfornemmelse – alt sammen elementer, der er udviklede og skaber et sundt – og lærerigt fællesskab.

APROPOS
Korleder: Maja Hartnack
Apropos er et stort kor der har rødder i Birkerød og med korleder Maja Hartnack i front er der garanti for en lækker fortolkning af klassiske ikoner, Pink Floyd, Bjørk, Beachhouse og Bowie.Gamle klassikere blandet med de helt nye og sprøde kunstnere fra den globale landsby. Glæd jer❤
RASMUS RHODE – Er både poetry slammer og skuespiller, og dette giver ham en helt unik position inden for poetry slam. Hans dramatiske tekster og kropssprog er et kapitel for sig, og han er én af de absolut mest talentfulde inden for dansk performance-poesi.Rasmus er også ganske ferm på en guitar, så måske vi oplever en combi. En guitarspilede poetryslammmer. Ord poesi og meninger i særklasse.
LAMA – En af Danmarks mest erfarne improgrupper. De fejrede 20 år sammen i oktober 2017. Imponerende. Rutinerede skuespillere der improviserer alt vi oplever. Intet er forprogrammeret. MEGET dynamisk.Lamas hjerter banker for improteater og for at gøre verden til et smukkere og gladere sted, hvor mennesker smiler til hinanden. Lige i eventens ånd – hvor fællesskabet og åbenheden er i fokus. Lama laver improteater som er en spontan og kreativ scenekunst, hvor spillerne improviserer historier, situationer og sange frem efter publikums forslag. Så her er din chance som ”manuskriptforfatter”. Det giver en levende forestilling, der netop er unik, ved at at dyrke et tæt forhold mellem spillere og publikum gennem lydhørhed over for den impulsive kreativitet og den spontane idé. Improteater favner både teatersportsdiscipliner, der ligner det man så på TVs “Hatten Rundt”, samt den mere seriøse og poetiske “long-form”, der er en længere historie, der improviseres frem med publikums hjælp. Eksempler på hvad du kan opleve …3 sang-genrer, som en scene skal spilles/synges på. Space Jump: Hurtige sted- og skuespiller-skift; til steder valgt af publikum. Een taler for alle: Een skuespiller fører stemme for alle andre. Scener med følelser bestemt af publikum. Scene med genrer: Samme scene spilles overlagt med forskellige genrer. Forfatter-scene med publikumsvalgt bog-titel. Fortsat historie på linie. Syng hvad du tænker: Scenen stoppes midt i handlingen, og en spiller bliver bedt om at synge hvad han/hun tænker lige nu. Så kom og giv de dygitige spillere dine udfordringer.

Mikkel Andersen fra guitarskolen Casa de la guitarra spiller musik fra Sydamerika, Cuba og Spanien.

Hør Poetiske guitarklange og klap en hest. Efter koncerten kan børn og voksne prøve Mikkels medbragte guitarer og lære lidt grundlæggende guitarspil. Mikkel Andersen rejser rundt i verden med sin guitar. Han er berejst mellem Chile i syd og Grønland i nord. Mikkel Andersen leder Københavns guitarskole – Casa de la guitarra. Her dyrkes fællesskabet omkring guitaren med fokus på læring og musikalsk sansning. Netop fællesskabet og det individuelle sansede er fokus for Mikkel Andersens valg af musik og centralt for hans pædagogik. Hør ham – lav et pling og klap en hest.

www.mikkelandersen.dk
www.casadelaguitarra.com

 

ShoulShop
SoulShop spiller funk/soul covers af Tower of Power, Strokeland Superband, James Brown,
D’angelo og anden fed soulmusik. Foruden rytmegruppe (keyboard, guitar, bas), sanger og to korsangerinder, har bandet ikke mindre end 5-mands hornbesætning (2 trompet, 2 tenorsaxer, 1 bariton). Funky, funky fætre, der nok skal få alle 20 tønder land til at swinge. 

 

 

 

Naturbod

Se en slange i øjnene og sig hej til en frø! Se hvordan de sjove høns hygger sig med selskabet. Prøv at klappe en af dem. Lær at lave en græsheks. Smag en melorm.


Hønseskidningkonkurrence

Storheden i hønseskidningkonkurrencen er ikke til at tage fejl af. Det e sjovt I skrivende stund kan jeg høre hanen gale – antagelig som en del af opvarmningen. Sådan foregår det. Tre høns lukkes ind på et ”spillebrædt” med 100 numre. Der er præmier når hønsene skider på et givent nummer. Publikum kan købe lodder. Loddernes numre matcher numrene på spillebrædtet. På trods af der kan opstå tumult blandt publikum når der heppes på hønsene Sorte, Hvide eller Brune. Store præmier. Så her et billede fra en tidligere hønseskidningskonkurrence og nogle af kombattanterne.


Rideture for alle

De små MÅ ikke kun lov at klappe hestene – der må rides. De fleste tager mange rundture. Og selvfølgelig må store børn og voksne også ride.


Snobrød

Vinsmagning i Danmarks ældste vinmark
Dansk vinavl startede på Furesødal. Siden 1938 er der produceret vin på ejedommen. Vinkyper Niels Nielsen var innovativ før der var noget der hed innovation. Så allerede i 1938 tilplantede han arealet og producerede mousserede vin. Den sidste tilbageværende flaske ses på billedet – årgang 1938. Ved siden af hvad der produceres i dag. Hhv. Rose, rødvin, mousserende og grappa. Flere af dem har vundet præmier. Formanden for dansk vinavel Jean Becker vil fortælle og skænke ud så alle kan smage herlighederne.


Kosmisk banko

Her er alle vindere. Køb et lod eller to og så spilles der løs om de mange præmier. Særlig indlagte spøjse regler hvor gaverne uddeles rundhåndet.


Skattejagt

Der er lagt skjulte skatte ud på Furesødal. Ved indgang får du skattekort og så går den vilde jagt rundt på de 110.000 kvm. Undervejs skal der løses gåder om det dejlige landmandsliv og naturens mysterier.